Ook wij maken gebruik van cookies. Als je doorgaat, geef je aan akkoord te gaan met onze Privacy Policy.

Groene Tornado's - Rode Weel, Antwerpen

za21sep09:30za15:30Groene Tornado's - Rode Weel, Antwerpenkom eerst naar de loods, Donkweg 1 in Ekeren09:30 - 15:30(GMT+02:00) Ecoloods Natuurpunt, Donkweg 1 - via de Lindenlei, EkerenType activiteitBeheerwerken

Meer info

We bekijken hoeveel vrijwilligers nodig zijn om de klus van vorige week af te ronden op het noordelijk orchideeënveld in de Oude Landen. Zijn we met voldoende vrijwilligers om de rest van het maaisel af te voeren dan kan een deel aan de slag op de Rode Weel om het aanplanten van het riet voor te bereiden.

Na de succesrijke aanplant van riet in het najaar van 2023 kregen van de Koning Boudewijnstichting nieuwe steun om bijkomend riet aan te planten. Ter voorbereiding van deze aanplant moeten in eerste instantie de snel opschietende wilgen op de zuidelijke dijk en op aanplantzone worden verwijderd. Hopelijk krijgen wij daarbij de hulp van enkele overijverige bevers.

We vertrekken aan de loods in Ekeren om 9 uur. Iedereen is welkom om aan te sluiten, ook al kan je niet de ganse dag blijven. We zijn uiterlijk terug rond 15.30 u. Wij zorgen voor alle materiaal.

Meer

Uur

21 september 2024 09:30 - 15:30(GMT+02:00)

Trefpunt

Ecoloods Natuurpunt

Donkweg 1 - via de Lindenlei, Ekeren

Other Events

Meer info / organisator

Get Directions